Qui som?

Lloc de trobada

Huertos la punta és un espai de trobada entre la natura i les persones que creuen en la seva capacitat per harmonitzar la persona amb el seu entorn i amb el medi ambient. Dedicar temps i esforç a cultivar hortalisses és una gran inversió del present, connectada al passat familiar i al futur sostenible que intutem.

Oferim diferents parcel·les de cultiu en lloguer per crear horts. Els preus varien segons les mides, que són de 50, 70 i 100 m2. Els horts són exclusivament per a la plantació de plantació.

L’accés a les instal·lacions de Huertos la punta és molt fàcil, a només 10 minuts del centre de Palma. Ens tèiem a l’antiga carretera de Sineu, a pocs quilòmetres de Son Ferriol (Km 8,7), a la zona de Son Pelat, que durant segles ha estat de gran benefici per a l’agricultura i la ramaderia. Disposem d’un antic molí, un pou de gran cabal i el seu estany, amb el qual aprofitem les instal·lacions dels nostres avantpassats per sembrar els vegetals sans en l’actualitat.

A més les nostres instal·lacions compten amb una àmplia zona de descans, per gaudir d’una relaxada estona de família i pícnic, barbacoa…

Sostenibilitat

Sens dubte, els clients de Huertos la punta contribueixen a la cura del medi ambient i posen el seu gra de sorra en el món més sostenible que tots necessitem.